Adatkezelési tájékoztató

Általános

A FATATEX Kft. megtesz mindent, hogy garantálja az Ön adatainak védelmét és ezért körültekintően kezeli a személyes adatait. Ön teljesen névtelenül látogathatja meg weboldalunkat. Mi analitikus adatokat gyűjtünk, de ezek nem jutnak vissza egyéni felhasználókhoz. Kizárólag akkor gyűjtünk személyes adatokat, ha azokat Ön szolgáltatja önszántából, például: a reklámjainkat fogadja vagy kitölt egy nyomtatványt a weboldalunkon. Az Adatvédelmi Nyilatkozat leírja a FATATEX Kft. adatkezelésének célját  erre a weboldalra vonatkozóan és a módját ahogyan érvényesítheti a jogait tekintettel a személyes adataira.

Rendelkezés 3. fél számára

Mi továbbítjuk az Ön által megadott adatokat egy harmadik félnek, amennyiben a rendelt termék szállításához szükséges, illetve karbantartási igény esetén. Reklámcélú megkeresés csak abban az esetben történik, ha Ön erre feliratkozott. Amennyiben továbbítjuk az Ön információit egy 3. félnek, azokat biztosítjuk egy adatvédelmi megállapodással, hogy az adatai kizárólag a szándékának megfelelően kerüljenek felhasználásra. Adatai azonnal törlésre kerülnek, amint már nincs szükség rájuk. Továbbá nem szolgáltatunk Ön által megadott információkat 3. félnek törvényes kérés vagy engedély nélkül.

Biztonság és Tárolás

Megtesszük a megfelelő biztonsági intézkedéseket, hogy korlátozzuk az illetéktelen hozzáféréseket és a személyes adataival való visszaéléseket. Ezért biztosítjuk, hogy csak a nélkülözhetetlen személyek férjenek hozzá az adataihoz, az adatokhoz való hozzáférés védett és a mi biztonsági intézkedéseink rendszeresen ellenőrzöttek. Nem őrzünk meg adatokat a szükségesnél hosszabb ideig, tehát megtartjuk az adatait ameddig szükséges, az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez. Ez alól csak az képez kivételt, ha   adatokat törvény által meghatározott módon hosszabb ideig meg kell tartanunk.

Kiegészítés

Időnként megváltoztathatjuk ezt az Adatkezelési Szabályzatot. A változásokat közzétesszük a weboldalunkon. Keresse fel rendszeresen ezt az oldalt az aktuális információkért.

Felügyelet, helyesbítés és kifogásolás joga

Bármikor jogosult ellenőrizni, kijavítani vagy törölni a személyes adatait. Amennyiben kapcsolatban áll a cégünkkel lehetősége van – egy írásos megkeresést követően – megtekinteni a személyes adatait. Ha az általunk engedélyezett áttekintés pontatlanságakat tartalmaz, írásban kérheti azok módosítását vagy eltávolítását. Szintén írásban tájékoztathat bennünket az alábbi címre, ha nem kíván információt kapni a termékeinkről és szolgáltatásainkról.

Shopping Cart
Scroll to Top